קורס מלצרים

הקורס כולל תרגולים ויישום החומר הנלמד.

קהל היעד:

מלצרים במסעדות, אולמות אירועים, קייטרינג, בתי מלון, חדרי אוכל, לובי

קפטנים, אחראי משמרת, מנהלי מסעדות וחדרי אוכל

במסגרת הקורס נלמדים הנושאים הבאים:

מזון ומשקאות – מילון מושגים, כללי התנהגות

מאפיינים ומבנה של מחלקת מזון ומשקאות בבית מלון

סוגי הגשה – סקירת כל סגנונות ההגשה, יתרונות וחסרונות

:עריכה ומהלך שירות לשולחן הכולל 

.עזרים לשולחן, דגשים וכללים בעריכת שולחן,תרגול מעשי, מהלך שירות לשולחן

(ניתן דגש למערך האירועים ולמערך מסעדות ובתי קפה)

(מכירות – המלצר כאיש מכירות (דגש על מסעדות ובתי קפה

טיפול באורח – למה חשוב לשים לב

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

הצטרפו אלינו לרשתות החברתיות

אור לוי

אור לוי

בוגר בהצטיינות תואר ראשון B.Sc בניהול תיירות ומלונאות ותואר שני M.B.A בהתמחות באסטרטגיה ומימון באוניברסיטה העברית בירושלים. אור בעל ותק וניסיון של שנים בתחום המלונאות וההסעדה ובמסגרת תפקידיו התמחה במלון Venetian בלאס וגאס - מלון המונה 7500 סוויטות וכ-50 מסעדות, בתי קפה וברים.

אהבת את הכתבה? זה הזמן לשתף אותה..

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

קצת על MCC

Mcc outsourcing פעילה משנת 1989 בתחום הביקורת, ייעוץ לבתי מלון, ייעוץ למסעדות וניהול עסקי.
עם השנים צברה החברה ידע וניסיון רב, אותו היא רותמת לעזרת לקוחותיה.

כתבות נוספות שיעניינו אותך

הצטרפו אלינו לפייסבוק

בואו נשמור על קשר

אנחנו כאן כדי לעזור לעסק שלך

אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.