הקורס כולל תרגולים ויישום החומר הנלמד.
קהל היעד:
מלצרים במסעדות, אולמות אירועים, קייטרינג, בתי מלון, חדרי אוכל, לובי
קפטנים, אחראי משמרת, מנהלי מסעדות וחדרי אוכל
במסגרת הקורס נלמדים הנושאים הבאים:
מזון ומשקאות – מילון מושגים, כללי התנהגות
מאפיינים ומבנה של מחלקת מזון ומשקאות בבית מלון
סוגי הגשה – סקירת כל סגנונות ההגשה, יתרונות וחסרונות
:עריכה ומהלך שירות לשולחן הכולל
.עזרים לשולחן, דגשים וכללים בעריכת שולחן,תרגול מעשי, מהלך שירות לשולחן
(ניתן דגש למערך האירועים ולמערך מסעדות ובתי קפה)
(מכירות – המלצר כאיש מכירות (דגש על מסעדות ובתי קפה
טיפול באורח – למה חשוב לשים לב
Click to rate this post!