ההדרכה מתבצעת באופן לימודי ובאופן מעשי
.חלוקת ההדרכה לפי נושאים ובעלי תפקידים מרמת העובד הפשוט ועד מנהל המחלקה ומנהל הסניף
:בין נושאי הלימוד
ניהול מעדניית הגבינות
תצוגה, קידום מכירות, טיפול במוצרים, הזמנות, מלאי, שירות
ניהול פינת המאפה
תכנון הייצור, שדרוג מוצרים, תצוגה, שירות, נהלי עבודה
טיפול במוצרים שבתצוגה
דגים מעושנים וכבושים, סלטים, נקניקים, בשר , עופות, דגים טריים, חמוצים
מחלקות מיוחדות
בית קפה, מזון מוכן, מסעדה
Click to rate this post!