fbpx

קורס ניהול קווי שירות

ההדרכה מתבצעת באופן לימודי ובאופן מעשי

.חלוקת ההדרכה לפי נושאים ובעלי תפקידים מרמת העובד הפשוט ועד מנהל המחלקה ומנהל הסניף

:בין נושאי הלימוד

ניהול מעדניית הגבינות

תצוגה, קידום מכירות, טיפול במוצרים, הזמנות, מלאי, שירות

ניהול פינת המאפה

תכנון הייצור, שדרוג מוצרים, תצוגה, שירות, נהלי עבודה

טיפול במוצרים שבתצוגה

דגים מעושנים וכבושים, סלטים, נקניקים, בשר , עופות, דגים טריים, חמוצים

מחלקות מיוחדות

בית קפה, מזון מוכן, מסעדה

הצטרפו אלינו לרשתות החברתיות

אור לוי

אור לוי

בוגר בהצטיינות תואר ראשון B.Sc בניהול תיירות ומלונאות ותואר שני M.B.A בהתמחות באסטרטגיה ומימון באוניברסיטה העברית בירושלים. אור בעל ותק וניסיון של שנים בתחום המלונאות וההסעדה ובמסגרת תפקידיו התמחה במלון Venetian בלאס וגאס - מלון המונה 7500 סוויטות וכ-50 מסעדות, בתי קפה וברים.

אהבת את הכתבה? זה הזמן לשתף אותה..

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

קצת על MCC

Mcc outsourcing פעילה משנת 1989 בתחום הביקורת, ייעוץ לבתי מלון, ייעוץ למסעדות וניהול עסקי.
עם השנים צברה החברה ידע וניסיון רב, אותו היא רותמת לעזרת לקוחותיה.

כתבות נוספות שיעניינו אותך

הצטרפו אלינו לפייסבוק

בואו נשמור על קשר

אנחנו כאן כדי לעזור לעסק שלך

אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.