הקמת / הסבת סניף חדש או שדרוג

  • ייעוץ בתכנון , הגדרת תשתיות.
  • הגדרות ציוד נדרש, פירוט כמויות להזמנה.
  • בחינת ציוד וחוות דעת להתאמתו לייעודו.
  • העמדת מחלקות שירות.
  • הדרכה והכשרת העובדים.
  • הגדרת שיטות העבודה.
  • נהלי עבודה.
  • מערכי הדרכה

טיפול בכל ההיבטים התפעוליים הקשורים בהקמת מחלקות שירות:

  • מעדניית גבינות
  • סלטים
  • דגים
  • נקניקים
  • קצבייה
  • בית מאפה
  • מזון מוכן
  • קפיטריה / מסעדה
  • בית קפה

ליווי הסניף בשלבי ההקמה.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

הצטרפו אלינו לרשתות החברתיות

אור לוי

אור לוי

בוגר בהצטיינות תואר ראשון B.Sc בניהול תיירות ומלונאות ותואר שני M.B.A בהתמחות באסטרטגיה ומימון באוניברסיטה העברית בירושלים. אור בעל ותק וניסיון של שנים בתחום המלונאות וההסעדה ובמסגרת תפקידיו התמחה במלון Venetian בלאס וגאס - מלון המונה 7500 סוויטות וכ-50 מסעדות, בתי קפה וברים.

אהבת את הכתבה? זה הזמן לשתף אותה..

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

קצת על MCC

Mcc outsourcing פעילה משנת 1989 בתחום הביקורת, ייעוץ לבתי מלון, ייעוץ למסעדות וניהול עסקי.
עם השנים צברה החברה ידע וניסיון רב, אותו היא רותמת לעזרת לקוחותיה.

כתבות נוספות שיעניינו אותך

הצטרפו אלינו לפייסבוק

בואו נשמור על קשר

אנחנו כאן כדי לעזור לעסק שלך

אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.