מטרה:
מטרת הסדנא היא להקנות כלים ומיומנויות מקצועיות לעוסקים בענף המזון ומשקאות . הקניית נהלי עבודה תקינים, שיטות עבודה, צמצום ומניעת קלקול, השמדות ופחת. הגדרת כמויות בערכים כספיים.
קהל היעד:
– עובדי ביקורת בבתי מלון, מנה"ח, מבקר פנים, מבקר מו"מ.
– קניין, רסיבר, מנהל מחסן, מחסנאי
– מועמדים לעבודה בתחום המחסן
בין נושאי הלימוד:
מחסן מזון – שיטות עבודה, כללים,
תחלופות מלאי, רמות מלאי PAR STOCK , מלאי מת, ספירות מלאי
קבלת סחורה – שיטות עבודה, הנפקה לתחנות.
בטיחות מזון, אבטחת איכות – במחסנים.
בע"ד וקפואים – שיטות בקרה וניהול מלאי.
משקאות חריפים – שיטות פיקוח.
Click to rate this post!