סדנת ניהול מחסנים וקבלת סחורה

מטרה:

מטרת הסדנא היא להקנות כלים ומיומנויות מקצועיות לעוסקים בענף המזון ומשקאות . הקניית נהלי עבודה תקינים, שיטות עבודה, צמצום ומניעת קלקול, השמדות ופחת. הגדרת כמויות בערכים כספיים.

קהל היעד:

 – עובדי ביקורת בבתי מלון, מנה"ח, מבקר פנים, מבקר מו"מ.

– קניין, רסיבר, מנהל מחסן, מחסנאי
– מועמדים לעבודה בתחום המחסן

בין נושאי הלימוד:

מחסן מזון – שיטות עבודה, כללים,

תחלופות מלאי, רמות מלאי PAR STOCK , מלאי מת, ספירות מלאי
קבלת סחורה – שיטות עבודה, הנפקה לתחנות.

בטיחות מזון, אבטחת איכות – במחסנים.

בע"ד וקפואים – שיטות בקרה וניהול מלאי.

משקאות חריפים – שיטות פיקוח.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

הצטרפו אלינו לרשתות החברתיות

אור לוי

אור לוי

בוגר בהצטיינות תואר ראשון B.Sc בניהול תיירות ומלונאות ותואר שני M.B.A בהתמחות באסטרטגיה ומימון באוניברסיטה העברית בירושלים. אור בעל ותק וניסיון של שנים בתחום המלונאות וההסעדה ובמסגרת תפקידיו התמחה במלון Venetian בלאס וגאס - מלון המונה 7500 סוויטות וכ-50 מסעדות, בתי קפה וברים.

אהבת את הכתבה? זה הזמן לשתף אותה..

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

קצת על MCC

Mcc outsourcing פעילה משנת 1989 בתחום הביקורת, ייעוץ לבתי מלון, ייעוץ למסעדות וניהול עסקי.
עם השנים צברה החברה ידע וניסיון רב, אותו היא רותמת לעזרת לקוחותיה.

כתבות נוספות שיעניינו אותך

הצטרפו אלינו לפייסבוק

בואו נשמור על קשר

אנחנו כאן כדי לעזור לעסק שלך

אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.