יציאה ממשבר במסעדה

ניתן לצאת ממשבר על ידי יעוץ למסעדות

נקלעתם לבעיה בעסק? יש לנו פתרון!

פעמים רבות אנו נתקלים בבתי עסק על פי תהום.
המסעדה יכולה להגיע למצב של משבר מסיבות רבות. כל עסק וסיבותיו הוא, כל עסק ובעיותיו הוא.
דבר אחד משותף לכל העסקים- ברוב המקרים ניתן לצאת מהמשבר!
יעוץ נכון למסעדות יכול לסייע לטובת יציאה ממשבר בשלום ולעלות על דרך המלך.

לפי הסטטיסטיקה, 9 מתוך 10 מסעדות נסגרות בשנה הראשונה לפעילותן. מתוך המסעדות ששרדו, 9 מתוך 10 נסגרות בשנה השנייה.

מצב זה יכול להיות מתסכל עבור בעלי מסעדות ובמרבית במקרים ידוע שקיימת בעיה. אך הם אינם יודעים לשים עליה את האצבע.

אז איך בעצם לצאת ממצב כזה?

הסוד ביציאה ממשבר הוא לתפוס את המשבר עם תחילתו ולא להסס לפנות ליעוץ כבר בשלב הראשון.

צריך לפעול ולא להמתין. ככל שהזמן יעבור, בעיות נוספות יצוצו עד שהמשבר יהפוך לבלתי פתיר.

יועץ למסעדות מיומן יודע לעזור, לאתר את הבעיות ולהביא לפתרונן.

לא פעם אומרים לעצמם בעלי עסקים כי הם יכולים לצאת מהמשבר ללא עזרה. כיוון שכך הם משקיעים עוד כסף ועוד משאבים בעסק מבלי לפתור את הבעיות האמיתיות של העסק.
כשפונים לבעל מקצוע לאחר שניסינו לתקן לבד, לעיתים זה מאוחר מדי והעסק מתדרדר ולא ניתן להצלה.

אז למה לפנות ליעוץ למסעדות?

מכיוון שיעוץ למסעדות נעשה על ידי אנשים מקצוענים בתחומם. הניסיון אותו צברו על ידי ליווי של עשרות ואף מאות מסעדות, מראה שהם למדו מטעויות של אחרים ויכולים להעביר את הידע הלאה.
תמיד מומלץ להתייעץ עם מי שכבר עבר ופתר משברים בעבר. לרוב יועץ מקצועי ידע לאתר את הבעיה במהרה ולספק פתרונות אפשריים לפתרון שלה.
ייעוץ נכון יכול להציל את העסק ולהחזיר אותו בחזרה לימים של רווחיות. בנוסף, אדם מיומן יכול לעשות סדר בניהול השוטף ולייעל את המכירות בעסק.

לכל אלו שמרגישים שהדברים לא מתנהלים כפי שהיו רוצים אנו ממליצים לפנות ולהתייעץ, לפעמים ניתן במספר מועט של פגישות להאיר פינות חשוכות ולהחזיר את העסק אל דרך המלך, לחסוך זמן יקר, כסף ובעיקר הרבה תסכול ושעות ללא שינה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך בייעוץ למסעדות:

 

לתכנים נוספים חינם:

עקבו אחרינו בפייסבוק

עשו מנוי לערוץ היוטיוב שלנו

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

הצטרפו אלינו לרשתות החברתיות

אור לוי

אור לוי

בוגר בהצטיינות תואר ראשון B.Sc בניהול תיירות ומלונאות ותואר שני M.B.A בהתמחות באסטרטגיה ומימון באוניברסיטה העברית בירושלים. אור בעל ותק וניסיון של שנים בתחום המלונאות וההסעדה ובמסגרת תפקידיו התמחה במלון Venetian בלאס וגאס - מלון המונה 7500 סוויטות וכ-50 מסעדות, בתי קפה וברים.

אהבת את הכתבה? זה הזמן לשתף אותה..

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

קצת על MCC

Mcc outsourcing פעילה משנת 1989 בתחום הביקורת, ייעוץ לבתי מלון, ייעוץ למסעדות וניהול עסקי.
עם השנים צברה החברה ידע וניסיון רב, אותו היא רותמת לעזרת לקוחותיה.

כתבות נוספות שיעניינו אותך

הצטרפו אלינו לפייסבוק

בואו נשמור על קשר

אנחנו כאן כדי לעזור לעסק שלך

אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.