נוסחת הזהב למספר המנות בתפריט – תפריט ארוך או קצר
כשפותחים מסעדה חדשה וכותבים תפריט, או כשמחדשים תפריט, תמיד עולה השאלה כמה מנות צריך להכניס לתפריט? התשובות במאמר ובסרטון.
אנחנו מכירים המון מסעדות עם מגוון רחב ביותר של מנות, ואפשר ממש לדפדף בתפריט כמו בספר.
מצד שני אנחנו גם מכירים הרבה מסעדות על מעט מנות בתפריט ואפשרויות בחירה מצומצמות.
במקרה של כתיבת תפריט, אין נכון ולא נכון. אבל צריך לדעת כמה דברים קריטיים כמו התנועה באזור, הקונספט שהגדרנו ועוד.
מה הדרך הנכונה? האם צריך תפריט עם הרבה מנות או תפריט עם מעט מנות?
כמובן שישנם יתרונות וחסרונות ברורים לכל אחד מהמצבים, החל ממצב של צורך בהרבה חומרי גלם שגוררים עלויות ובעקבותיהם התייקרות המנות, או מצד שני מצב שבו קהל הלקוחות יחסית מצומצם וחוזר לעיתים ארוכות יותר.
בסרטון הזה אנחנו מפרטים על אותם יתרונות וחסרונות ומציגים את "נוסחת הזהב" שלנו לכמה מנות צריך להכניס לתפריט.
לא לשכוח לעשות מינוי לערוץ היוטיוב שלנו.
לתכנים נוספים איך לנהל מסעדה מצליחה:
- איך בוחרים מיקום של מסעדה?
- איך לנהל מסעדה במשבר? מסעדות קורונה
- מה הקשר בית תכניות הבישול למסעדות למכירה?
- 11 טיפים לנהל מסעדה בהצלחה
עשו מינוי בערוץ היוטיוב שלנו (לחצו פה) >>
לחצו פה והצטרפו למאות שכבר איתנו בקהילה בפייסבוק – מצויינות בעסקי המזון >>
אם בא לכם להתעדכן בעוד תכנים לחצו פה ותעשו לנו לייק לדף הפייסבוק >>
Click to rate this post!