כמה מנות צריך להכניס לתפריט? הרבה או מעט?

מספר המנות בתפריט, הרבה או מעט?

נוסחת הזהב למספר המנות בתפריט – תפריט ארוך או קצר

כשפותחים מסעדה חדשה וכותבים תפריט, או כשמחדשים תפריט, תמיד עולה השאלה כמה מנות צריך להכניס לתפריט? התשובות במאמר ובסרטון.

אנחנו מכירים המון מסעדות עם מגוון רחב ביותר של מנות, ואפשר ממש לדפדף בתפריט כמו בספר.
מצד שני אנחנו גם מכירים הרבה מסעדות על מעט מנות בתפריט ואפשרויות בחירה מצומצמות.

במקרה של כתיבת תפריט, אין נכון ולא נכון. אבל צריך לדעת כמה דברים קריטיים כמו התנועה באזור, הקונספט שהגדרנו ועוד.

מה הדרך הנכונה? האם צריך תפריט עם הרבה מנות או תפריט עם מעט מנות?

כמובן שישנם יתרונות וחסרונות ברורים לכל אחד מהמצבים, החל ממצב של צורך בהרבה חומרי גלם שגוררים עלויות ובעקבותיהם התייקרות המנות, או מצד שני מצב שבו קהל הלקוחות יחסית מצומצם וחוזר לעיתים ארוכות יותר.

בסרטון הזה אנחנו מפרטים על אותם יתרונות וחסרונות ומציגים את "נוסחת הזהב" שלנו לכמה מנות צריך להכניס לתפריט.

 

לא לשכוח לעשות מינוי לערוץ היוטיוב שלנו.

 

לתכנים נוספים איך לנהל מסעדה מצליחה:

 

עשו מינוי בערוץ היוטיוב שלנו (לחצו פה) >>

לחצו פה והצטרפו למאות שכבר איתנו בקהילה בפייסבוק – מצויינות בעסקי המזון >>

אם בא לכם להתעדכן בעוד תכנים לחצו פה ותעשו לנו לייק לדף הפייסבוק >>

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

הצטרפו אלינו לרשתות החברתיות

אור לוי

אור לוי

בוגר בהצטיינות תואר ראשון B.Sc בניהול תיירות ומלונאות ותואר שני M.B.A בהתמחות באסטרטגיה ומימון באוניברסיטה העברית בירושלים. אור בעל ותק וניסיון של שנים בתחום המלונאות וההסעדה ובמסגרת תפקידיו התמחה במלון Venetian בלאס וגאס - מלון המונה 7500 סוויטות וכ-50 מסעדות, בתי קפה וברים.

אהבת את הכתבה? זה הזמן לשתף אותה..

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

קצת על MCC

Mcc outsourcing פעילה משנת 1989 בתחום הביקורת, ייעוץ לבתי מלון, ייעוץ למסעדות וניהול עסקי.
עם השנים צברה החברה ידע וניסיון רב, אותו היא רותמת לעזרת לקוחותיה.

כתבות נוספות שיעניינו אותך

הצטרפו אלינו לפייסבוק

בואו נשמור על קשר

אנחנו כאן כדי לעזור לעסק שלך

אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.