מסעדות קורונה

מסעדות קורונה איך מנהלים מסעדה בזמן משבר?

מסעדות בזמן קורונה – איך לנהל מסעדה בזמן משבר?

בשנה האחרונה ענף המסעדנות עבר טלטלה. לאחר שיחה עם עשרות לקוחות שלנו וניהול המסעדות שבבעלותינו, ריכזנו בשבילכם תובנות שאספנו במהלך משבר הקורונה – כל הטיפים במאמר ובסרטון מסעדות קורונה.
יצא לכם לתהות איך התנהלו המסעדות במשבר הקורונה ובין הסגרים?
שאלות רבות עלו במהלך התקופה, כמו:
מה עושים עם הצוות?
איך מתנהלים עם הבנקים?
מה עם החובות לספקים?
איך לנהל את המלאי בחוסר ודאות?
כל התשובות לפניכם.
אין ספק שזאת הייתה התקופה הקשה ביותר שידע ענף המסעדנות. אלפי עסקים שנאלצו לסגור בעקבות המגבלות שחייבו אותם לבצע. וככל הנראה, ההשלכות הולכות להיות לאורך תקופה לא מבוטלת.
לאחר ניסיון שלנו בעסקים ועם לקוחותינו, הכנו סרטון מיוחד (כמו קייס סטאדי) שיכול לתת ידע רב לניהול נכון ויעיל של העסק בתקופות משבר.
בסרטון אנחנו עונים על שאלות מהותיות כמו נושא החל"ת, לקיחת הלוואות, ניהול מלאי והחובות לספקים. אנחנו מאמינים שמידע זה יכול להיות רלוונטי בתקופות משבר ולסייע לעסקים שנקלעים למשבר לא רק בתקופת הקורונה.
מוזמנים לצפות בסרטון כאן:

עשוי לעניין אותך גם בייעוץ למסעדות:

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

הצטרפו אלינו לרשתות החברתיות

אור לוי

אור לוי

בוגר בהצטיינות תואר ראשון B.Sc בניהול תיירות ומלונאות ותואר שני M.B.A בהתמחות באסטרטגיה ומימון באוניברסיטה העברית בירושלים. אור בעל ותק וניסיון של שנים בתחום המלונאות וההסעדה ובמסגרת תפקידיו התמחה במלון Venetian בלאס וגאס - מלון המונה 7500 סוויטות וכ-50 מסעדות, בתי קפה וברים.

אהבת את הכתבה? זה הזמן לשתף אותה..

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

קצת על MCC

Mcc outsourcing פעילה משנת 1989 בתחום הביקורת, ייעוץ לבתי מלון, ייעוץ למסעדות וניהול עסקי.
עם השנים צברה החברה ידע וניסיון רב, אותו היא רותמת לעזרת לקוחותיה.

כתבות נוספות שיעניינו אותך

הצטרפו אלינו לפייסבוק

בואו נשמור על קשר

אנחנו כאן כדי לעזור לעסק שלך

אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.