מסעדות בזמן קורונה – איך לנהל מסעדה בזמן משבר?
בשנה האחרונה ענף המסעדנות עבר טלטלה. לאחר שיחה עם עשרות לקוחות שלנו וניהול המסעדות שבבעלותינו, ריכזנו בשבילכם תובנות שאספנו במהלך משבר הקורונה – כל הטיפים במאמר ובסרטון מסעדות קורונה.
יצא לכם לתהות איך התנהלו המסעדות במשבר הקורונה ובין הסגרים?
שאלות רבות עלו במהלך התקופה, כמו:
מה עושים עם הצוות?
איך מתנהלים עם הבנקים?
מה עם החובות לספקים?
איך לנהל את המלאי בחוסר ודאות?
כל התשובות לפניכם.
אין ספק שזאת הייתה התקופה הקשה ביותר שידע ענף המסעדנות. אלפי עסקים שנאלצו לסגור בעקבות המגבלות שחייבו אותם לבצע. וככל הנראה, ההשלכות הולכות להיות לאורך תקופה לא מבוטלת.
לאחר ניסיון שלנו בעסקים ועם לקוחותינו, הכנו סרטון מיוחד (כמו קייס סטאדי) שיכול לתת ידע רב לניהול נכון ויעיל של העסק בתקופות משבר.
בסרטון אנחנו עונים על שאלות מהותיות כמו נושא החל"ת, לקיחת הלוואות, ניהול מלאי והחובות לספקים. אנחנו מאמינים שמידע זה יכול להיות רלוונטי בתקופות משבר ולסייע לעסקים שנקלעים למשבר לא רק בתקופת הקורונה.
מוזמנים לצפות בסרטון כאן:
עשוי לעניין אותך גם בייעוץ למסעדות:
- הקשר בין מסעדות למכירה לתכניות הטלוויזיה
- 5 דברים חשובים בהקמת מסעדה
- 11 נקודות חשובות להצלחת המסעדה
- תמחור תפריטים ומנות
Click to rate this post!