השאלה שתחסוך לך הרבה כסף – כתיבת תפריט או פתיחת מסעדה? מה קודם?
הרבה יזמים לוקחים על עצמם מקום שהיה בו פעם מסעדה. אותם יזמים אומרים לעצמם "אני אפתח את המקום, הכל מוכן כבר, אתחיל לעבוד וארוויח כסף. אני אצליח יותר מזה שהיה פה לפני". יכול להיות שבאמת המיקום מעולה, עם המון תנועה של אנשים. שהמקום עצמו מעוצב ומשופץ עם כל הציוד הדרוש. אבל מה שאותם יזמים לא יודעים שזאת איננה הדרך הכי נכונה לפעול. על אותם יזמים לשאול את עצמם מה הם הולכים להגיש ומי הקהל שלהם. ומכאן החלטנו לענות אחת ולתמיד על השאלה מה קודם למה? כתיבת תפריט או פתיחת מסעדה?
אז מה בעצם קודם עושים? פותחים מסעדה ואז כותבים תפריט? או שקודם כותבים תפריט ורק אחר כך פותחים את המסעדה?
התשובה לשאלה הזאת יכולה לחסוך הרבה מאוד כסף, איזה מזל שבדיוק עליה אנחנו עונים בסרטון המיוחד שהכנו לך!
כמו כן, שאלות נוספות שהולכות לקבל מענה ושוות לך זהב הן:
למה לפתוח מסעדה במקום שנכשל פעם אחר פעם?
ומהם 4 הדברים המשמעותיים ביותר שהתפריט משפיע עליהם?
אז קדימה ללחוץ PLAY ולראות- כתיבת תפריט או פתיחת מסעדה?:
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך בייעוץ למסעדות:
- מסעדות קורונה
- 11 הגורמים שחייבים לשים אליהם לב להצלחת מסעדות
- מה הקשר בין תכניות הבישול בטלוויזיה למסעדות למכירה?
- לקוח סמוי למסעדות