אפריל 14, 2020

בחרו את התחום שמעניין אתכם וקבלו המון תוכן חינמי בנושא:

ייעוץ לרשתות שיווק

הקמת / הסבת סניף חדש או שדרוג

ייעוץ בתכנון , הגדרת תשתיות. הגדרות ציוד נדרש, פירוט כמויות להזמנה. בחינת ציוד וחוות דעת להתאמתו לייעודו. העמדת מחלקות שירות. הדרכה והכשרת העובדים. הגדרת שיטות

ייעוץ לרשתות שיווק

ביקורת הבטחת איכות

ביקורת גלויה ללא התראה מראש. שימת הדגש בחדרים אחוריים ורמת התחזוקה והניקיון: מחסן, מקפיאים, מקררים, חדרי עבודה, קווי שירות, מקררי גיבוי ויטרינות, מדפים, ציוד. ציוד

ייעוץ לרשתות שיווק

לקוח סמוי לרשתות שיווק וחנויות נוחות

ביקורת לקוח מדומה סמוי על נותני השירות והמחלקות הטריות והחנות באופן כללי, מעדנייה, קצבייה, מאפיה, ירקות, מקררי חלב, מקררי קפואים, מדפים, קופאיות, קופה ראשית. הביקורת

ייעוץ לרשתות שיווק

תפעול קווי שירות

תפעול מחלקת שירות, מעדניות, בתי מאפה במיקור חוץ (out sourcing)  טיפול תפעולי שוטף –   ליווי העסק באופן שוטף במסגרת ביקורים על פי הצורך תוך

יועצים למסעדות ביקורת קניות ומלאי
ייעוץ למסעדות

יועצים למסעדות ביקורת קניות ומלאי

מה זה מלאי? ואיך עושים סדר בקניות? אחת מהבעיות המרכזיות בהן היועצים למסעדות שלנו נתקלים, זה ניהול לא נכון של מלאי וקניות. קיימות מספר שאלות

לקוח סמוי למסעדות
ייעוץ למסעדות

לקוח סמוי למסעדות

מה זה ביקורת לקוח סמוי למסעדות? אחד הכלים המשמש כביקורת טובה ומהימנה הוא לקוח סמוי למסעדות. לקוח סמוי הוא אדם מקצועי ובעל ניסיון בענף המסעדנות.

יעוץ למסעדות - ליווי שוטף של מסעדה
ייעוץ למסעדות

ליווי שוטף למסעדה

למה צריך ליווי שוטף למסעדה? פתחתם מסעדה ולשמחתכם הכל עובד ואפילו טוב. הלקוחות זורמים… מנהל הבנק משבח אתכם… ולכם יש זמן לשתות כוס קפה עם

ניתן לצאת ממשבר על ידי יעוץ למסעדות
ייעוץ למסעדות

יציאה ממשבר במסעדה

נקלעתם לבעיה בעסק? יש לנו פתרון! פעמים רבות אנו נתקלים בבתי עסק על פי תהום. המסעדה יכולה להגיע למצב של משבר מסיבות רבות. כל עסק

יעוץ להקמת מסעדה מצליחה ורווחית
ייעוץ למסעדות

ייעוץ להקמת מסעדה

החלטתי על הקמת עסק משלי, מה עכשיו? אחרי כל החלומות בהקיץ והעבודה הקשה הצלחת לחסוך כמה שקלים והגיע הרגע המיוחל- אתה בדרך להקמת מסעדה משל

בואו נשמור על קשר

אנחנו כאן כדי לעזור לעסק שלך

אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.