איך עובדים בלי עובדים? מהן האפשרויות שלנו בעסק כשחסר לנו כוח אדם לתפעול
בתי מלון ומסעדות ידועים במחסור בכוח אדם גם בזמן שגרה.
ובימים של אחרי הקורונה ועם החל"ת שעדיין מרחף באוויר,
על אחת כמה וכמה.
עסקים רבים בתחום נאלצים לא פעם
לעבוד ולהיות יצירתיים בכל מה שקשור בעבודה עם צוות מצומצם.
הרי נתקלנו בהרבה מקרים שבהם עובד פתאום לא הגיע למשמרת
או שמספר עובדים עזבו ולא הספקנו למצוא להם מספיק מחליפים.
לאחר הסגר השלישי (בתאריך 07.03.21) ענף המסעדות חזר לעבוד בכל הכוח
ונתקלנו במצב כמעט בלתי אפשרי של מחסור חמור
בטבחים, מלצרים, ברמנים ואנשים צוות לתפעול השוטף.
בזמן הזה בעלי העסקים, המלונאים והמסעדנים
נאלצו להפעיל את גלגלי היצירתיות בראש
ולמצוא פתרונות למצב הקיים ולחזור לשמח את הלקוחות.
בסרטון הזה החלטנו לתת הסבר למה אפשר לעשות
כאשר אנחנו נמצאים במחסור של כוח אדם בעסק.
את הטיפים נתנו על בסיס שיטת העבודה של עסקים
שאנחנו מלווים כמו גם המסעדות שלנו.
אז איך עובדים בלי עובדים? נשמח שתגידו לנו בתגובות מה אתם עושים/עשיתם במצב של מחסור בכוח אדם.
לתכנים נוספים בנושא ייעוץ עסקי למסעדות:
- טיפים לניהול פאבים וברים בזמן קורונה
- איך להביא לקוחות למסעדה?
- איך לנהל מסעדה? 7 נקודות מרכזיות בנושא ניהול מסעדה
- בניית צוות ושימור כוח אדם – 9 נקודות
- כמה מסעדה מרוויחה?
לקהילת מצויינות בעסקי המזון בפייסבוק >>
לדף שלנו בפייסבוק והתעדכנות בכל התכנים החדשים >>
להרשמה לניוזלטר שלנו >>
לתכנים נוספים בערוץ היוטיוב שלנו >>
Click to rate this post!