הבלוג של MCC

בחרו את התחום שמעניין אתכם וקבלו המון תוכן חינמי בנושא:

איך לתמחר מזנונים ואירועים? שני השלבים מתוך הספר כלים להצלחה

איך לתמחר מזנונים ואירועים?

איך לתמחר מזנונים ואירועים? נהוג להשתמש בסגנון שירות של מזנונים (Buffet) בחדרי האוכל בבתי מלון לארוחות בהסדרים (בוקר, צהריים וערב), בארוחות של מזון מוסדי, בתפריטים מחזוריים

לקרוא עוד >>
מה הסוד של מנות הספיישל? איך אפשר להרוויח יותר על מנות ספיישל?

הסוד של מנות הספיישל

מה הסוד שמסתתר מאחורי מנות הספיישל ואיך להיעזר בהן כדי להגדיל את הרווחיות? כמעט בכל ביקור שלנו במסעדה, אנחנו מגיעים, מתיישבים וישר ניגשים אלינו מלצר או

לקרוא עוד >>
מסעדות קורונה איך מנהלים מסעדה בזמן משבר?

מסעדות קורונה

מסעדות בזמן קורונה – איך לנהל מסעדה בזמן משבר? בשנה האחרונה ענף המסעדנות עבר טלטלה. לאחר שיחה עם עשרות לקוחות שלנו וניהול המסעדות שבבעלותינו, ריכזנו בשבילכם

לקרוא עוד >>

בואו נשמור על קשר

אנחנו כאן כדי לעזור לעסק שלך

אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.