fbpx

הבלוג של MCC

בחרו את התחום שמעניין אתכם וקבלו המון תוכן חינמי בנושא:

הדרכת שירות

ההדרכה מיועדת למנהלים ועובדים בעלי ותק בעסק של מינימום 3 חודשים בין הנושאים הנלמדים: הכרת הסביבה בא אנו עובדים מבחינת מיקום ומתחרים שימת דגש על ייחודיות

לקרוא עוד >>

קורס ניהול קווי שירות

ההדרכה מתבצעת באופן לימודי ובאופן מעשי .חלוקת ההדרכה לפי נושאים ובעלי תפקידים מרמת העובד הפשוט ועד מנהל המחלקה ומנהל הסניף :בין נושאי הלימוד ניהול מעדניית הגבינות

לקרוא עוד >>

קורס ביקורת מזון ומשקאות

מטרה: מטרת הקורס היא להקנות כלים ומיומנויות מקצועיות לעוסקים באגף מזון ומשקאות בכלל ועוסקים בביקורת ובתפקידים תפעוליים בפרט. הסתכלות על האגף מבחינת העלויות, התייעלות, צמצום ומניעת

לקרוא עוד >>

קורס מלצרים

הקורס כולל תרגולים ויישום החומר הנלמד. קהל היעד: מלצרים במסעדות, אולמות אירועים, קייטרינג, בתי מלון, חדרי אוכל, לובי קפטנים, אחראי משמרת, מנהלי מסעדות וחדרי אוכל במסגרת

לקרוא עוד >>

ביקורת הבטחת איכות

ביקורת גלויה ללא התראה מראש. שימת הדגש בחדרים אחוריים ורמת התחזוקה והניקיון: מחסן, מקפיאים, מקררים, חדרי עבודה, קווי שירות, מקררי גיבוי ויטרינות, מדפים, ציוד. ציוד עודף,

לקרוא עוד >>

תפעול קווי שירות

תפעול מחלקת שירות, מעדניות, בתי מאפה במיקור חוץ (out sourcing)  טיפול תפעולי שוטף –   ליווי העסק באופן שוטף במסגרת ביקורים על פי הצורך תוך מתן

לקרוא עוד >>
לקוח סמוי למסעדות

לקוח סמוי למסעדות

מה זה ביקורת לקוח סמוי למסעדות? אחד הכלים המשמש כביקורת טובה ומהימנה הוא לקוח סמוי למסעדות. לקוח סמוי הוא אדם מקצועי ובעל ניסיון בענף המסעדנות. הוא

לקרוא עוד >>
יעוץ למסעדות - ליווי שוטף של מסעדה

ליווי שוטף למסעדה

למה צריך ליווי שוטף למסעדה? פתחתם מסעדה ולשמחתכם הכל עובד ואפילו טוב. הלקוחות זורמים… מנהל הבנק משבח אתכם… ולכם יש זמן לשתות כוס קפה עם חברים.

לקרוא עוד >>
ניתן לצאת ממשבר על ידי יעוץ למסעדות

יציאה ממשבר במסעדה

נקלעתם לבעיה בעסק? יש לנו פתרון! פעמים רבות אנו נתקלים בבתי עסק על פי תהום. המסעדה יכולה להגיע למצב של משבר מסיבות רבות. כל עסק וסיבותיו

לקרוא עוד >>
יעוץ להקמת מסעדה מצליחה ורווחית

ייעוץ להקמת מסעדה

החלטתי על הקמת עסק משלי, מה עכשיו? אחרי כל החלומות בהקיץ והעבודה הקשה הצלחת לחסוך כמה שקלים והגיע הרגע המיוחל- אתה בדרך להקמת מסעדה משל עצמך.

לקרוא עוד >>
דוח מצב ללקוח סמוי

לקוח סמוי לבתי מלון

אז מה זה לקוח סמוי לבתי מלון? אחד הכלים המשמשים כביקורת טובה ומהימנה הם הלקוחות הסמויים. לקוח סמוי לבתי מלון יודע להבחין במספר בעיות עיקריות כגון:

לקרוא עוד >>
ביקורת מזון ומשקאות כל מה שצריך לדעת

ביקורת מזון ומשקאות

מה זה ביקורת מזון ומשקאות? והאם מחלקת מזומ"ש יכולה להרוויח? אפשר להרוויח ממזון ומשקאות במלון, יחד עם מתן שירות לאורח. ביקורת מזון ומשקאות מקצועית יכולה לגרום

לקרוא עוד >>
ניהול בתי מלון מעולם לא היה טוב יותר

ניהול בתי מלון

למי מיועד ניהול בתי מלון? מיועד למלונות בוטיק, בתי מלון פרטיים ועצמאיים שאינם שייכים לרשת ואשר מחפשים חברת ניהול בארץ ובחו"ל, ליזמים הרוצים לבנות מלון, כמו

לקרוא עוד >>

בואו נשמור על קשר

אנחנו כאן כדי לעזור לעסק שלך

אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.