תפריט – אתגרים ופתרונות יעילים
תפריט – אתגרים ופתרונות יעילים בשנים האחרונות התחיל שינוי משמעותי בכל הקשור לתפריט במסעדות ובבתי מלון ואופן הצגתם. והיום ניתן לראות מגוון רחב של סוגי תפריט
בחרו את התחום שמעניין אתכם וקבלו המון תוכן חינמי בנושא:
תפריט – אתגרים ופתרונות יעילים בשנים האחרונות התחיל שינוי משמעותי בכל הקשור לתפריט במסעדות ובבתי מלון ואופן הצגתם. והיום ניתן לראות מגוון רחב של סוגי תפריט
איך לתמחר מזנונים ואירועים? נהוג להשתמש בסגנון שירות של מזנונים (Buffet) בחדרי האוכל בבתי מלון לארוחות בהסדרים (בוקר, צהריים וערב), בארוחות של מזון מוסדי, בתפריטים מחזוריים
יסודות הזכיינות – מה זה זכיינות? אם לאחרונה חיפשתם הזדמנות עסקית ונתקלתם בהצעה להיכנס לעסקת זכיינות בעסק, או שיש לכם עסק ואתם רוצים להתרחב ולהפוך לרשת;
איך קובעים שעות פעילות למסעדה בצורה מיטבית? המדריך המלא לבחירת שעות פעילות למסעדה בשביל להצליח למקסם את הרווחים של המסעדה או הבר, לא מספיק רק תפריט
האם כדאי לקנות מסעדה קיימת או להקים מסעדה מאפס? אם החלום שלכם הוא להיות בעלים של מסעדה, יש לכם שתי אופציות; להקים מסעדה מאפס או לקנות
איך נבטיח את בריאות הלקוחות שלנו במסעדה, בבית מלון או בעסק המזון? | שמירה על בריאות הלקוחות והצוות שלנו תחום המזון והמשקאות הוא תובעני מאוד ודורש
איך לצמצם פחת מזון במטבח? ואיך זה יכול לחסוך לנו אלפי שקלים בחודש? "אצלנו…! לא זורקים כלום!" אמר אחד המנהלים. "אתה בטוח?" שאלתי אותו. ותוך שניות
איך עובדים בלי עובדים? מהן האפשרויות שלנו בעסק כשחסר לנו כוח אדם לתפעול בתי מלון ומסעדות ידועים במחסור בכוח אדם גם בזמן שגרה. ובימים של אחרי
איך פאבים, ברים ועסקי חיי הלילה יכולים להצליח בימים שלאחר הקורונה חיי הלילה התחילו לחזור לעצמם אחרי תקופת יובש ארוכה. פאבים, ברים ומועדונים מתחילים להיפתח ברחבי
איך להביא לקוחות למסעדה ולגרום להם לבחור את העסק שלנו בכל פעם מחדש? יוצא לנו לשמוע הרבה בעלי מסעדות ובעלי עסקים בתחום המזון והמשקאות שאנו מלווים
איך נשמר את כוח האדם שלנו ונקטין את תחלופת צוות העובדים? קבלו 9 נקודות על שימור כוח אדם בעסק בעלי מסעדות ויזמים פותחים מסעדה מסיבות מגוונות.
כמה מרוויחה מסעדה? | יש דבר כזה 200% רווח אם קניתי בשקל ומכרתי ב-3? נתקלנו לאורך השנים בהמון מצבים שבהם בעל מסעדה או יזם בתחום אומר
מתכון סטנדרטי ודילמת המלצר- למה צריך את זה? ואיך זה קשור לבקבוק קולה? מה זה מתכון סטנדרטי? למה צריך מתכון סטנדרטי? מה היתרונות שלו ואיך הוא
4 סיבות למה אסטרטגיית תמחור התפריט פוגעת לנו ברווחיות אסטרטגיית התמחור שלנו משפיעה על התוצאות העסקיות וקובעת את מידת הרווחיות בעסק. הרבה מנהלי מסעדות ועסקי מזון
איך בוחרים את צוות העובדים למסעדה? מהן דרישות הסף בגיוס כוח אדם? אחד מההיבטים שלא מקבל מספיק תשומת לב בקרב יזמים ובעלי מסעדות חדשות, או בעת
האם מסעדה יכולה להרוויח? ואיך מנהלים מסעדה נכון על מנת להרוויח? אחת מהשאלות הכי כבדות משקל שיוצא לנו להיתקל בהן עם יזמים מתחילים שרוצים לפתוח מסעדה
2 שיטות ניהול, 8 הבדלים מהותיים – מה ההבדל בין להיות מנהיג לבוס? כשמנהלים עסק במיוחד בתחום המזון והמשקאות, עסק שמספק שירות כמו מסעדה או בית
מה הסוד שמסתתר מאחורי מנות הספיישל ואיך להיעזר בהן כדי להגדיל את הרווחיות? כמעט בכל ביקור שלנו במסעדה, אנחנו מגיעים, מתיישבים וישר ניגשים אלינו מלצר או
ניהול מסעדה | כל מה שצריך לדעת כדי לנהל מסעדה מצליחה | איך לנהל מסעדה? ניהול מסעדה זה ניהול של עסק לכל דבר ועניין. עליכם לדאוג
איך לגרום ללקוחות להזדהות עם הקונספט של המסעדה? בשנים האחרונות אנחנו שומעים יותר ויותר על המונח סטוריטלינג. במאמר זה נבין מה זה סטוריטלינג ואיך זה בא
נוסחת הזהב למספר המנות בתפריט – תפריט ארוך או קצר כשפותחים מסעדה חדשה וכותבים תפריט, או כשמחדשים תפריט, תמיד עולה השאלה כמה מנות צריך להכניס לתפריט?
איך נשים הצליחו לצאת ממשבר הקורונה ולפרוח? רבות נאמר שכל משבר הוא הזדמנות, וזה נכון כמובן, בתנאי שמסתכלים למשבר בעיניים ומחליטים לנצל אותו. הנתונים העגומים של
7 כללי זהב לכדאיות go/no go בבחירת מיקום של מסעדה בדיקת בזק Flash Test – איך לבחור מיקום למסעדה כללי זהב אלה נועדו להיות קווים מנחים
השאלה שתחסוך לך הרבה כסף – כתיבת תפריט או פתיחת מסעדה? מה קודם? הרבה יזמים לוקחים על עצמם מקום שהיה בו פעם מסעדה. אותם יזמים אומרים
Mcc outsourcing פעילה משנת 1989 בתחום הביקורת, ייעוץ לבתי מלון, ייעוץ למסעדות וניהול עסקי.
עם השנים צברה החברה ידע וניסיון רב, אותו היא רותמת לעזרת לקוחותיה.
אל תהססו לפנות אלינו ואנו נשמח לענות על כל השאלות שלך.